Leif Årets förbättrare 2014

Under hösten har Gnarpsbor och Gnarpsvänner haft chansen att nominera kandidater till utmärkelsen Årets förbättrare i Gnarpsbygden. Det var också den nybildade fonden "Gnarpsbygdens Väls Donationsfonds" första utdelning. Sju personer nominerades och fondstyrelsen träffades 17 oktober för att utse en vinnare. 

Från prisutdelningen på Allas Gnarps julskyltning
 
Styrelsen fokuserade på prestation, resultat och i vinnarens fall, att aldrig släppa taget om sina drömmar. Vinnaren hade redan 1998 en dröm om en restaurang på Klasudden. En dröm som han fortsatt kämpa för sen dess. Det har varit uppför- och nedförsbackar, men under det här året har projektet gått från en klar vision till något konkret och nu står en nästintill färdig restaurang ute på Klasudden. När restaurangen, servicehuset och de andra delarna står färdig kommer det att resultera i en trevlig mötesplats för människor och en viktig servicepunkt för besöksnäringen i kommunen.
 
 
Årets föbättrare i Gnarpsbygden 2014 Leif Berglin
 
Priset som Årets förbättrare i Gnarpsbygden 2014 går till Leif Berglin Gnarp för hans idoga arbete för att placera en restaurang på Klasudden.
Motiveringen lyder: " Genom uppvisad uthållighet, driven av en klar vision har drömmen om en restaurang på Klasudden börjat förverkligas. Ett föredömligt exempel på entreprenörskap och idealism i samverkan"
 
Priset var diplom, blommor och ett presentkort hos en lokal näringsidkare.
 
Länk till Klasuddeprojektets hemsida. Tryck här..
 
 
 
 //Kröpen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0