Handelsbanken stänger Gnarpskontoret

Handelsbanken meddelade mig igår brevledes att man stänger sitt Gnarpskontor 28:onde juni. Med anledning av detta ställde jag i egenskap av ordförande i Gnarps S-förening en skrivelse till Handelsbanken lokalt och centralt. Handelsbanken har nu svarat och ni kan läsa mejlkonversationen se nedan. Läses nerifrån och upp.
// Anders
 
Uppdatering: 180329 13:36.
Av det korta svaret att döma har det inte funderats så mycket över de konsekvenser kontorsstängningen får. 
Som jag ser det är det de anhöriga till den gruppen äldre jag nämner i e-postmeddelandet som drabbas då de på olika sätt får frigöra tid för att skjutsa de som inte kan köra eller ta kollektivtrafiken. De flesta av kunderna som har gnarpskontoret idag har det därför att det finns kvar på orten, det har också fungerat att få tider som passat kollektivtrafikens tider då man jobbar i Sundsvall och Hudiksvall. 
 
//Anders
 
Hej!

Tack för snabbt svar. Jag vidarebefordrar svaret till våra medlemmar och andra som riskerar att drabbas negativt av kontorets stängning.

Glad Påsk!

Vänligen Anders Engström Ordf. Gnarps S-förening

--------------------------------------------------------------------------------

Från: bergsjo@handelsbanken.se <bergsjo@handelsbanken.se>
Skickat: den 29 mars 2018 08:34
Till: Anders Engström
Ämne: Re: Fråga till Rose-Marie Hildingsson och SHB från Gnarps S-förening

Hej
Vi kommer självklart att ha kontanterna kvar på kontoret i Bergsjö så alla som inta kan eller vill hantera ett kort har möjlighet att kunna ta ut kontanter.
Om du har några ytterligare funderingar får du gärna ringa. Ha en trevlig påsk.

_________________________________
Handelsbanken
Rose-Marie Hildingsson

Från:   Anders Engström <ajengstrom@hotmail.com> den 2018-03-29 05:22 GMT

Till:   "bergsjo@handelsbanken.se" <bergsjo@handelsbanken.se>
Kopia:
Blank:
Ärende: Fråga till Rose-Marie Hildingsson och SHB från Gnarps S-förening

Hej!
Igår fick vi beskedet brevledes att vårt lokala Handelsbankskontor i Gnarp stängs den 28:onde juni. Vi förstår argumenten för flytten och även att behovet av att ha ett fysiskt kontor minskat i och
med den stora flora digitala tjänster som numera erbjuds kunderna. En fråga som däremot oroar oss är hur ni i fortsättningen säkerställer att den företrädesvis lilla gruppen äldre kunder som inte kan
eller vill hantera ett betalkort har möjlighet att ta ut kontanter?

Naturligtvis tycker vi att det är en tråkig utveckling att kontoret stängs då verksamheten är uppskattad och erbjuder kunderna en bra professionell service på flexibla tider.

Med vänlig hälsning
Anders Engström ordförande Gnarps Socialdemokratiska förening.
 
 
 
 

Radiokväll

Välkommen på radiokväll, fredag 16/3 21:00 i Gnarp med omnejd. Vi gör ett nytt försök att nå varandra över privatradiofrekvensen 27MHz AM-bandet. Leta fram era gamla apparater så kör vi. Jag ropar över kanal 4. :)
Väl mött!

Mopedveteranernas årsmöte.

Gnarps Mopedveteraner har årsmöte lördagen den 24 mars kl.17:00 på Berggården. Medlem som ej fått inbjudan via sms-gruppen kontakta mig så får du ytterligare information kring middagen vi ska äta efteråt. Telefon: 073-810 47 12 
Mvh Kröpen

RSS 2.0