Bordtennis och livet i största allmänhet.

Hello bloggerlovers kul att ni tittar in.Allt går sin gilla gång.Har jobbat på sågen i veckan och nu i helgen bonvaxar jag kontoret.Jäkla besvärligt.Skit svårt att få till.Tur att Carina kunde hjälpa mig. Vad det gäller pingisen så har det varit en rolig men hektisk höst.Med både kurser och seriesammandrag. Det har gått riktigt bra i serierna och vi ligger bra till inför vår säsongen.
Onsdagen den 8/11 slog vi Söderhamn 2000, SUIF´s farmar lag i lilla DM med 5-3. Vi får gå tillbaka så långt som till 1971 då  vi tog det senaste lag-DM guldet så det satt verkligen fint.Men det är ju så att träning ger resultat och nu börjar man fatta vad Sten Berglin och Gösta Wedin menade när de snackade träning.En gång(i 16-17 årsåldern) sa jag till Gösta att vi tränade två gånger i veckan och hoppades att resultaten skulle komma snart.
-Två gånger! Det är för lite, ni ska träna fem dagar och vila två om ni vill bli bra.
Phuu!! Tänkte jag, det kommer nog aldrig att funka. Nu tränar vi hellre inte så mycket idag. Men något mer, och det gör resultat. Senaste helgen när Sundsvall open gick spelade våra spelare i tre finaler.Och de som inte kom till final gick fram ända till kvarten.Inte illa. Det för oss Närmast i planeringen ligger en lokal ungdomstävling hemma på Gnarpsviljan. Det blir en sorts talangjakt där vi ska fånga upp framtida spelare och även blivande ledare.Är det någonting jag tycker är viktigt så är det att barn lär sig uppskatta varandras framgångar och inte jämnföra sig med varandra.Alla kan inte vara bäst men är man bara ett just gäng som stöttar varandra så blir det så mycket roligare.Lyckas de inte förverkliga sig själv kan dom förverkliga sig själv genom andra.Får vi fram sådana individer har vi utmärkta blivande ledare.Lika viktigt som den bästa talang.
Visste ni att NIF har börjat med brottning.Se bilderna nedan.
49274-22
Norrfjärns Ragnar Åhs före matchen. Stolt och självsäker.


49274-23
Aj fan! Karelin

Vi hörs Kröpen


RSS 2.0