Om att sova innan man ska sova.

Varför i all värden går jag och lägger mig med Fanny när hon ska sova. Somnar och vaknar och finner att jag är pigg som en mört. Nu sitter jag här och surfar och lyssnar på Elvis. Hittade en bra Mp3 sida härom dan. Helgen har varit bra. Norrfjärn vann mot Bjuråker. Helt okej. Jobbade idag och byggde sommar hage med Carina i Kröpan. Har grattat pappa i helgen (63år) mamma fyller i morgon (64år) inte konstigt att man inte lär sig födelse dagarna när hela släkten fyller samma vecka. Är det här vanligt att alla i en släkt är avlad sammidigt. Vet inte. Fanny och jag är i allafall vattumän. Carina, Pek och Ove lejon, det har man fått erfara. Men Sten, Pek och Oves Pappa är vattuman. Det har märkts. man känner liksom när det kuggar i. Men det är det med vattumän och lejon att det blir alltid diskussioner men dom kommer nästan alltid överens. Det har jag oxå erfarit. Amanda är jungfru. Jag vet inte hur vattumän förhåller sig till dessa. Får nog reda på det med tiden. Nej nu är jag så trött att jag kan sova. Syns i morgon alla. Kröpen :-)

Skönt och bara vara ledig.

Jaá det har blivit torsdagen den 25/5 och halva året har snart gått. Inga större orosmoln på himmeln för tillfället. Har fixat och planerat med pingisen under några dagar. Skissade på ett sponsorbrev, Har kopierat lappar för brevlådor och gjort en enkät till våra pingisspelare. Ex. Vad vill var och en med sin pingis och vår gemensamma verksamhet. Jag ställde upp tio frågor gällande träning, ungdomsverksamhet, penning anskaffning och ambitionsnivå. Kort sagt när spelarna ska fylla i enkäten kommer dom att få dåndimpen eller skratta ihjäl sig. Varför detta? Jo det är bra om alla på ett ungefär är överens om vilken verksamhet vi ska ha, så att inte sektionen drömmer om en verksamhet, och spelarna vill ha en annan. Har också tittat på om det går att starta en ungdomssektion i Norrfjärn. Har pratat med några som tycker att det är en bra idé och viktigt för föryngringen. Carina letar fortfarande en sadel till Calle och vi har fortfarande en sadel till salu. Knepigt med sadlar men det underlättar när dom passar.
Nej. dags att sova. Jo mina odlingar står i missväxt. Jag har allt annat än gröna fingrar. Men jag ger inte upp.
Natti Kröpen

Vi som tvingas arbeta är inte den mest utsatta gruppen.

Snälla ordna fram meningsfull sysselsättning till vår framtida försörjare. Underlätta för dem att få ett arbete så att de någon gång får känna sig meningsfulla. Vi kommer att behöva dessa människor. Om inte förr så definitivt senare. Vi har inte råd att ha en grupp medborgare avställda så att den dan vi behöver dem är de både knäckta och sjuka. Alla vi som vet med oss att vi har fördelar på deras bekostnad har ett ansvar. Visst det är svårt att släppa nåt ifrån sig. Men varje insats på den här gruppen har alla nåt att vinna på. Visst, det är bra med fördelningspolitik men då måste alla resurser fördelas. Och framför allt, man måste fördela de resurser som finns att fördela. Vi kan inte blunda och låtsas som den här gruppen inte finns och hoppas på att det löser sig av sig självt. Det går inte att gömma den här gruppen i statistik och inte låtsas om problemet. Det får inte bli så att onda krafter organiserar de här grupperna. Då kommer vi att få stora problem i hela Europa. Det har hänt förr och kan hända igen.


Apropå att blunda för problem och föra folk bakom ljuset.


Här kommer ett citat från Abraham Lincon.


En del av folket kan man lura hela tiden.

Man kan även lura hela folket en kort tid.

Men man kan inte lura hela folket hela tiden.


God natt!

Anders


RSS 2.0