49274-18

49274-18

Bra verksamhet är gratis.

49274-17
Gnarps fotbollslag på väg till match. Och säkerligen hade dom roligt.


Bra verksamhet är gratis.
Plockar man bort allt onödigt runt en företeelse.
Så kostar det egentligen inte så mycket.
Det är bara kunskapen som saknas.
Eller att klura ut det rätta tillvägagångssättet.

God fortsättning allihopa.

Ett nytt frächt år att göra nått vettigt med eller att fördärva. Tvinga sig upp på morgonen i kolmörkret.Läsa goda och dåliga nyheter. Ta ställning i frågor ex politiska,moraliska.Ägna sig åt att tänka positiva eller destruktiva tankar.Säga ja eller nej.Välja det goda eller det onda. Rätt eller fel. Det nyttiga eller det onyttiga. Miljö eller miljöförstöring. Mellan ekonomi eller humanism. Att vara konsekvent eller flexibel. Bakåtsträvande eller nytänkande.Ta konflikter, debatt, konfrontation eller acceptera.Vara stolt eller ödmjuk. Välja mellan familj, hobby eller andra samhällsengagemang. Arbeta mycket eller lite. Och tusentals andra frågor.
Det handlar om att bry sig eller inte. Försöka se helheten utifrån varje individs välbefinnande.

Det är inte enkelt att vara mäniska. Och ska inte vara det heller.
Men min åsikt är orubblig på en punkt.Samarbete och förståelse är nödvändigt men det är ur konflikten,konfrontationen, debatten och den slutliga kompromissen utvecklingen föds.Det är aldrig roligt att bråka men det är hellre inte bra att gå och bära åsikter och orättvisorna inom sig.

Så det är bara att ge sig ut och försöka så mycket du orkar. Kanske träffs vi.Kanske är vi oense men bara genom att få uttrycka våra åsikter och rätten att säga dom så att alla kan höra bidrar vi till en bra utveckling. 

Ha ett bra år Kröpen.


RSS 2.0