Lördags rapporten.

Ja en billös lördag. Lämnade in 48 rader V75. Tror inte det blev ett endaste rätt idag. Hihi. Sen var vi till Vattjom på födelsedagskalas. Trevligt.:) Magnus och Theres lånade ut bilen så nu blir det start för Amanda och Pebbles imorgon på Lantliga.Tack! Tack! Vår bil? Fläktremmen är slut, hoppas kunna lämna in den till veckan. Kom ihåg Gnarpsrundan 4 sept. Och en sak till. Är det någon som har en gammal CTC kombipanna eller vet någon som bytt ut någon. Då är vi är intresserad.
Natti.

Valtider.Saxat från uppsatsen Don´t panic av  Lotta Alsén & Troed Troedson

Undvik att Fel ödla/slips vinner


Som avslutning vill vi förmedla en historia från ”Hejdå och tack för fisken”, ytterligare en bok från vår favoritförfattare, Douglas Adams. Denna historia handlar om när huvudpersonen, Arthur Dent kommer i kontakt med invånarna på en planet som styrs av ödlor. Planeten är känd som den mest demokratiska i galaxen, detta trots att befolkningen inte består av ödlor och invånarna till och med hatar ödlorna.
Arthur Dent undrar då lite försynt varför de röstar på ödlorna varje år.
Svaret är enkelt: man är livrädd för att fel ödla skall vinna!

Den lilla historien ger oss alla ett bra tips inför nästa val av ny ordförande, eller en ny politiker. Vi behöver inte rösta fram de vi inte vill ha. Vi kan till och med bojkotta företaget, partiet eller hela valet. I en vidare bemärkelse kan man tolka historien så att det är väldigt lätt att bli en del av systemet. Trots att vi inte gillar ödlorna/slipsarna så resignerar vi och låter dem styra i brist på bättre alternativ.

Arthur Dent sätter fingret på hur lätt det är att bita sig i svansen i rent oförstånd. För allas välgång och lycka – undvik ödlor och slipsar!

Gnarpsrundan på Cykel den 4 september.

GNARPSINITIATIVET bjuder in till Gnarpsrundan på Cykel den 4 september. En cykelrunda för alla och en var. Startplatser: NIF-Gården Norrfärn och Böle vid kapellet Gnarp. Preliminär Starttid Norrfjärn 10.00, Gnarp 11.00. Rundan blir Böle-Skesta-Åkne-Årskogen-Fågelharn-Norrfjärn-Sörfjärn-Böle totalt 37 kilometer. Ingen tidtagning, cykling i egen takt ( Ta gärna med picknic på vägen om vädret tillåter). Startavg: någonstans mellan 0-50 kronor beroende på om det går att ordna något fika Kaffe+macka på vägen, förslagsvis på NIF-Gården. Anmäl individuellt eller i team. Kom gärna med förslag då det bara är på planeringsstadiet än. En idé vore att utse bästa (roligaste) ekipage och vassaste teamet.:) Kontakt: ajengstrom@hotmail.com

Mvh Kröpen
Medellivslängd Sveriges kommuner.

Medellivslängd Sveriges kommuner. Hur länge vi förväntas leva. 
Vi män i kommunen har lite att jobba på. Det är sånt här vi inte vill veta.:) Men nu jäklar ska det bli ändring på det. Vi ska ta hand om varandra bättre i fortsättningen. Ellerhur?

Siffrona kommer från Hallandsposten.
http://hallandsposten.se/nyheter/sverige/1.898425-livslangden-skiljer-sig-mellan-stad-och-landsbygdDax för jobb igen. Och en liten aktivitet.:)

Första arbetsdagen. Vaknade 4.17 och då fanns inte så mycket tid kvar att sova på så det var lika bra att masa sig upp. Tjärnvik då? Jo det stod kvar. Dom verkade ha jobbat på som sjutton i sommar. Massor att prata om efter semestern. Kul att fika tillsammans igen.

Apropå cykel. Funderade på att försöka ordna en höstrunda på cykel här hemma i Gnarp den 4 september. Om det nu inte är något annat den helgen förstås Bara en  enkel motionsrunda där man kan ta med sig fika och inte jäkta. Sträckan jag tänkt mig (Böle-Skesta-Årskogen-Fågelharn-Norrfjärn-Sörfjärn-Böle 37 kilometer )  mätte jag och Kenneth upp i våras då vi körde byaspan. Kanske med två startalternativ. Böle på vägen före Paintball Ladan och Norrfjär NIF-gårn. Jag ska prata med motionssektionen i Norrfjärn och höra om dom hakar på. Kanske oxå någon Gnarpsförening tycker det låter kul. Brollan cyklade sträckan för några dagar sen och gillade den. Folk jag smidd lite planer med är han och några till cykelryttare.:)

Tycker du att det låter kul och vill vara med och arrangera hör av dig till mig på mailen ajengstrom@hotmail.com eller skriv en rad här. Överhuvudtaget tycker jag att vi skulle ta upp lite korpaktiviteter igen. Några större lagidrotter räcker inte befolkningen till för, men små hål igång aktiviteter och kanske lite lag pingis vore lagom för oss. Tänk vad kul att bara ta sig till Åsvallen för att grilla korv.


Semesterbloggen Dag 10.

Ja då är sista sammanhängande semesterdagen slut. Som vanligt sov vi på tok för länge. Fikade, jag såg klart på Liftarens guide till galaxen och F kollade TV. Hämtade bilen vid station. Vi åt och for till Lunnsjön. Fint ställe.

Handlade, åkte hem och skar lite grönsaker. Slog vi på stort och köpte frityrolja till fritösen=riktiga strips till hamburgarna. Kanon.

Ikväll kom svåger och familj på besök. Vi var i ån och badade med hundarna.

Jag har haft himla tur med vädret de här två veckorna och det tackar jag för. Jag känner mig riktigt utvilad.:)

Natti.

Semesterbloggen Dag 9.

Ännu en vargfri dag är till ända i Nordanstigs kommun. Jag kan inte erinra mig någon heller. "Vargen är ett hot mot livskvaliten" ??????? För stjärnorna kvittar det lika i Nordanstig. Det finns många stjärnor. Ibland kan dom bo i Ilsbo. Men lika ofta finns de i Galaxen. Liftarens guide till Galaxen ja. Jag såg några avsnitt idag på youtube. Artur Dent var bekymmrad över att hans hus skulle rivas för ett framdragande motorvägsbygge. Tyvärr skulle även Jorden bort för ett intergalaktisk motorvägsbygge under samma tidsrymd. Så kan det bli. Ibland fokuserar man på fel saker och konsekvenserna blir de man minst hade tänkt på från början.

Ja dagen då. Alderskär. Lunch där. Som bestod av: tacochips, tacosås, gräddfil och kräftstjärtar. De ni. Det har ni aldrig ätit? Kanongott. Hade haft sinnesnärvaro och plocka med mask så idag blev det fiske och vi fick massor av aborrar.

Hem, lagade mat. Fikade med grannarna. Var ner till ån och tittade när ungarna badade. Tog en cykeltur med Fanny och viktor runt åt hästfarmen. Fanny försökte komma till bakhjuls körning och jag undvek att krocka med dem. Jag länkar till Liftaren här nere. Lite rörigt att leta mellan avsnitten men dt brukar funka.:)

Nu sängen:Godnatt!


 

Semesterbloggen Dag 8.

Klev upp vid 8 för att skicka iväg A till jordgubbsförsäljnningen. Gick ut och checkade hästarna i hagen. Vilade lite till. Fanny vaknade efter tio. Trampade ner på Statoil och tippade, handlade( tre liter jordfubbar idag)

Åkte med Rolf och badade i Åstjärn. Käkade och drack kaffe när vi kom hem. Softade på em,. Gjorde tjock pannkaka och mosade jordgubbar med gräddde till middag. Carina och A kom hem och åt.

Sen for vi till café Skäret och fikade. Maysigt. Ungarna ville bada men det var kallt.  Drog några drag på väggen när vi kom hem. Kom på att det vore roligare att cykla runt åt hästfarmen. Fanny hängde på. Fin kväll. Vi såg en älgko uppe vid Åsvallen och två gulliga föl och deras mammor vid hästfarmen. Fanny håller på träna på bakhjulscykling. Går sisådär. Men bättre än min cyklabakåt cykling. När jag kom hem högg jag en cider från källan.:)

Godnatt!

Semestrbloggen Dag 7.

Dag 7. Sovmorgon. Amanda uppdrag jordgubbar. Tog det lugn käkade frukost. Tog cykeln ner och handlade. Åt jordgubbar och mjölk. Hängde på Rolf och badade i Åstjärn. Perfekt vatten. Rätt många var där och de förstår vi.

För sen liftade Fanny och jag ner till havet med Rolf. Tog cyklarna till skäret, provade badvattnet. Iskallt, det fick bli lite fiske istället och en roddtur. Fast fasen vad det är svårt att hitta mask vid havet. Vi  rodde till Talleskär. Som matsäck hade vi med en liter jordgubbar. Fanny rodde på hemvägen. Var jätteduktig det är ändå en nästan sex meter lång båt. Ett årdopp och hon har åkt ur roddsätet.

Sedan bort till Café Skäret där mamma jobbade. Lite glass och kaffe piggade upp. Till min stora glädje stod MP där rättuppochner. Snacka om överraskning Har inte träffat honom live på flera år. Superkul!
Cyklade tillbaka till Kröpan. Tiggde potatis och hemrullade köttbullar av pappa, plockade ihop lite ved och beställde hemtransport av Rolf.

Väl hemma så var hela Flintstones återigen samlad och vi drack kaffe, fikade och småpratade. Gick en promenix med Carina och gjorde lite jobb på väggen. Bla så åkte radarn fram då det var ett getingbo i väggen.

Summasumarum en bra dag.:)

Semesterbloggen Dag 6.

Oohps! Höll på glöma semesterbloggen.

Ja vad har jag åstadkommit idag då? Väckte ungarna. Amanda tränade för Karin. Jag langade dricka. Amanda fortsatte för jordgubbsförsäljning. Fanny och jag hängde hemma. Lämnade in en V4 (trav, 2 rätt) Jag försöker greja pekningen från Amandas domännamn. Ringde supporten, tjänsten ur funktion. Typiskt, som vi jävlats.:E Daniel kom. Vi åkte till Åstjärn och badade. Carina kom hem vi åt. Pappa och farbror Rolf kom och vi körde in resten av höet som vi inte hann igår innan regnet. Och en massa andra meningslösa ovesäntligheter som jag glömt. Tex läst en massa VM-artiklar.:) SLUT!

 

Semesterbloggen Dag 5.

Idag var det den varmaste semesterdagen hitintills och det har säkert ingen missat heller. Sov rätt länge. Tio kanske kollade aldrig. Tjejerna låg lite längre. Varmt var det redan då och jag kännde direkt när jag kom upp på väggen att det här skulle ta emot. Det blev inte så mycket gjort idag, men jag skrapade färg och bytte några takpannor. Och vad jag älskar gamla trähus med extra allt.

Vid tolv kom tjejerna på att de skulle till gatufesten. Cyklade och fixade lite pengar åt dom och passade även på att besöka våra loppisar. Den nya och Backlunds. På Backlunds hittade jag en bok Nils Ferlin och en pjäs, en  komedi "Swedenhielms" Jag fick dem till ett bra pris. Kanske kan jag bjuda på några Ferlinare här på bloggen framgent. Kanske skulle vi sätta upp Swedenhielms här i Gnarp nästa år. Kanske på hembygdsgården.:)

Jag hängde hemma när tjejerna var i stan. Lite vägg, en promenad med hunden, lite vägg, lite data, lite TV. Tjejerna åkte med Carina hem från jobbet och de ramlade in vid sju ikväll. Fanny, Linn och jag tog sedan bilen och åkte och badade till Åstjärn. Hela tretton personer var vi som badade under tiden vi var där. Och det är inte konstigt. Folk behöver kylas av och då bjuder Åstjärn på det perfekta badvattnet och är dessutom gudomligt vackert.

Hänt i Grönköping idag. Jo ett nytt fall av vanvård på Hagängsgården. Men kommunen har gjort en Lex-Maria anmälan och mörklagt hela utredningen står det att läsa i HH ikväll. Nån har gjort fel och det kan omöjligtvis vara någon av de ansvariga på kommunen. Och efter det förra fallet som fortfarande ingen bär ansvaret för kunde man ju ha hoppats att det lett till någon slags dialog och rutinerna förbättrats. En bra början vore väl att de som är yttersansvariga begriper att de är ytterstansvariga och inte försöker stjälpa över ansvaret på någon annan. Och det är ju ändå de yttersansvariga som sätter ramarna och ger de förutsättningar under vilket vården ska bedrivas.

Swedenhielms är rena lättviktaren jämnfört med Nordanstigs. I Nordanstigs måste innevånarna nypa sig i armen flera gånger om dagen för att försäkra sig om att de är vaken. Kanske drömmer jag nu. Godnatt!

Brukarbetyg på hemtjänsten kommunvis.

Brukarbetyg på hemtjänsten.
Socialstyrelsens nationella brukarundersökning. Hela listorna för äldreboenden och hemtjänst.
Från Dagens samhälle. Nordanstig klarar sig riktigt bra. 74 i Nöjd kund-index. Hudiksvall 79. Det som gör en deprimerad är namnet på de som använder tjänsterna. Finns det inte något bättre namn än brukare men det verkar ha kommit för att stanna.

http://www.dagenssamhalle.se/lista/brukarbetyg-pa-hemtjaensten-8432Semesterbloggen Dag 4.

Idag fick jag rätt mycket gjort på väggen. Höll nog på från åtta till halv tolv. Skönt. Nu är det nog drygt hälften kvar och det mesta på hög höjd är gjort.

Idag var Amanda oxå hemma och vid 12 skjutsade jag ner tjejerna till Brännharet. Själv for jag och städade klart stugan på Alderskär. Kanske sover vi där till helgen. Sedan hem och lagade mat. Idag stekt fläsk, löksås och färsk potatis. Det fanns även sill som alternativ.

Klockan halv sju tränade Amanda hoppning. Fanny skulle oxå rida men hon måste fått för mycket sol idag och var himla hängig. Är mycket bättre nu som tur är. Klockan 8 ikväll började You've Got Mail med Meg Ryan och Tom Hanks. Jag såg den med Carina och jag tycker den är jättegullig. Och roligt att se filmer från datorernas barndom när dom både fanns och ofanns.

På tal om ofanns. Dagens ONYHET!  Bara 10 elever börjar på Backens till hösten. Vadå BARA 10 ? Skolan ska ju läggas ner. Det bedrövliga är att fortfarande har 10 elever inget skolalternativ och väljer därför att gå kvar trots att skolan ska läggas ner. Alltså för de här tio har vi inget annat alternativ i kommunen. Lägg till de tretton elever som börjar skolor i Hudiksvall till hösten. Det innebär att sammanlagt 23 elever kan komma att gå i skolor utanför kommunen nästa höst. 23 förlorade skolpengar + de elever i nästa årskull som väljer skolor utanför kommunen.  Vem försöker HT hjälpa?

Och vem är det en Nyhet för? Vill de säga att det är bara 10 elever som väljer skolan så det är lika bra att lägga ner den, då det är bara 10 som väljer den för att den ska läggas ner. Vem försöker man lura? Sig själv, eller Centerväljarna? Eller är det beröm man är ute efter. Ja jag vet inte. Den här artikeln har varit bäst OSKRIVEN. Om det nu är kommunadministrationen som lobbat för artikeln så vill jag att: Ska ni komma med tillrätttalägganden se till att dom är BRA, dom flesta är pinsamt genomskinliga:)

Nä nu är det dax för lite kvällsfika. Natti:)


Semesterbloggen Dag 3.

Onsdag.
Blev väckt av Carina klockan 06.30 som konstaterat att ena kaninen var borta och buren stod öppen. Yrvaken med jeans på halva arselet och bar överkropp tog jag upp jakten i trädgårn. Carina lyckades få ögonen på darlingen och med instruktioner från fönstret lyckades jag knipa kaninpalten innan Fanny vaknade och en eventuell katastrof vore ett faktum. Ragnar satt och slickade sig om munnen när jag gick förbi med kaninen. Stod väl högst upp på hans matsedel kan jag tänka.

A-K dök upp  och började sko stallgänget. Och jag faktiskt. Rätt upp på byggställningen, och lyckades stanna där och skrapa fram till klockan 10. Alltid en början.:)

Farbror Rolf dök upp och övertalade Fanny och mig att följa med till Åstjärn. Vilket inte var speciellt svårt i värmen. Helt OK, varmt vatten. Vi badade alla tre så nu är premiären avklarad. Hem och åt. Spagetti och köttfärssås och sen ner på Alderskär för ytterligare stugvård.

Vid 15.30 for vi hem och bytte om för att åka till Sundsvall där vi skulle möta upp Carina vid jobbet klockan 17.00. Ut på Birsta för lite shopping och sen in på stadsfesten. Där blev det lite karusellåkning och lite diggande av Lisa Nilsson på stora scenen. Folkligt, festligt och gratis inträde, kul. Sen mötte vi upp med Amanda och hennes kompis. Skjutsade hem henne till Söråker. Och vidare hem. Det återstår bara att önska alla godnatt och drömma sött om färgskrapning.

Jo, Spanien slog Tyskland. Hade inte väntat mig det, men kul. Ser fram emot finalen.:)

//Kröpen


Bordtennis och lite annat.

Det är nu klart vilka lag och lagledare NIF-pingisens kommer till start med 2010/2011. Vi går ut hårt med fem lag ocfh har i år oxå med ett ungdomslag vilket måste ha varit 20 år sen sist då ungdomarna förr alltid spelat i lägsta divisionen.

Förutom bordtennis så har Norrfjärns IF ett division sex lag i fotboll tillsammans med IFK Gnarp. Villl du stödja vår verksamhet. Det gör du bäst genom att bli medlem. Kontakta mig på ajengstrom@hotmail.com för info eller sätt in 75 kronor för enskild, 150 kronor för familj och 25 kronor för ungdom på pg 80 000-3.

Jag har oxå startat en separat blogg för all Nordanstigs och Gnarpsidrott där du kan komma med och skriva in resultat, visa bilder eller lägga in egna artiklar. Där hittar du bokningsscheman för Gnarps idrottsanläggningar om du är sugen på att boka tid med respektive klubb. Adressen till sidan är www.gnarpsidrotten.blogspot.com 

En till sak. Vet inte om IFK Gnarp i denna stund fått tag i en ny ordförande. IFK är en solid klubb med fin ungdomsverksamhet och jag vill uppmana personer som läser det här och känner att de passar för uppdraget kontaktar IFK´s styrelse. Det är ett stimulerande uppdrag i en utvecklingsbar klubb.

Ok här är årets upplaga av pinisorganisation. Vi välkomnar alla till vår verksamhet. Både elit, gröna motionärer, unga och pensionärer.

NIF A - Div 4 Micke Holmström, Michael.holmstrom@trimma.se   
NIF B – Div 4 Magnus Axlund.
NIF C – Div 6 Kim Lundqvist, kim.l@tyfonmail.se
NIF Veteran Tommy Frenell, frenell26@hotmail.com   
NIF P13 Mikael Sundberg, mikaelsundberg@passagen.se

De sammandrag som vi vet om redan nu är följande.
Kul med tre sammandrag i Gnarp!:

Div 4: 25/9 (NIF arr.), 23/10 (Bollnäs), 15-16/1 (Valbo), 12/3 (Hudik)
Div 6: 25/9 (Iggesund), 23/10 (NIF arr.), 15-16/1 (Färila), 12/3 (Gävle)
Veteran: 9/10 (Gävle), 27/11 (Kometen), 22/1 (Lingbo?), 19/2 (Iggesund)
P13: 9/10 (NIF arr.), 27/11 (Iggesund), 22/1 (Gävle), 19/2 (Färila)


Semesterbloggen Dag 2.

Ja ha ja, dag två.:)
Dagen började för sent. Dvs jag sov över. Vaknade klockan nio då farbror Rolf ringde för att berätta att Gränsforsbruks yxsmedja var med på TV 4´s sommar pärlan, tror jag visst att det hette. Jag hann se Willy Björkman sätta yxan mitt i prick och ta en bild av sig och en brutta. Sen var det slut.:)

Klockan ja, vad var den? Amanda har ridning klockan 10.15 för Karin + att vi lovat hämta upp Ida-Lisa och häst i Skesta. Efter att ha sprungit runt som yra hönor kom vi i väg. Ida och Ia inga problem. Upp på klubben bara, sen snabbt hem till Amanda. Hon hade däremot fått lite problem. Pebbles har lite svårt att gå genom stallets lägre avdelning utan att få panik och där blev hon fast. Så Amanda fick kalla på undsättning. Den förste jag mötte var Viktor (granngrabben) som ledde hästen och Amanda som manade på bakom. Allt löste sig och samtliga kom upp i tid. Idag ridning innanför spåret och att få hästarna att svara för skänkeln.Pebbles, En snäll toppenbrud.

Under tiden fick jag oxå tag i två liter jordgubbar som vi gluffsade på på läktarn. Sen hem och lagade mat. Äggröra och bacon. Amanda dissade det och åt jordgubbar med mjölk, men jag tyckte det var helt ok. Nu var det bara att ladda om för Amanda och bege sig till Statoil till klockan 13 där Elin, pappa och Milina hämtade upp henne för resa till Söderhamn på Tävling. Milina försökte lite bättre idag och vann faktiskt Lätt:C´n, men annars var det fortfarande dåligt med tryck i tygeln. Hon fick godkänt i Lätt:B och jobbade lite bättre än i Matfors. Det som händer är att när hästen kommer in på tävlingsbanan och domarn blåser i pipan lägger hästen nästan ner verksamheten, då det intelligenta djuret vet att nu är det ridning "utan spö och smackning" hehe och då kan jag lata mig. Föga kul för ryttarn.:/ Men Elin gör ett himla bra jobb med henne och det är en otrolig förmån att få låna ut en ponny som just nu saknar ryttare här hemma till en tjej som ger henne så mycket. Tack Elin.:)

Sen for Fanny och jag till stugan i Norrfjärn för att röja ut lite vinter. Stugan ligger fint till på Alderskärsholmen utanför skäret och många skulle nog kunna döda för tomten. Men vi är ju av fiskarsläkt och det är ingen ide att ge bagarbarn bullar. Vi tycker den är ok men är där alldeles för sällan men vi ska åtminstone försöka sova där några nätter. Fanny drog igång som städledare och jag hakade på. Torkning, vädring  och sopning. Massor av skräp samlades ihop och vi fick fulla kofferten med böke på hemvägen.

Väl hemma började vi med skinksallad, Carina kom hem, vi åt, Moa och Fanny red, Carina och jag pysslade ute och i stallet. Sen tog vi (Carina och jag) en långpromenad runt Åsbacken och Vallen. Kollade lite loppisföster och pratade med lite folk. Kollade på det som var kvar av Holland-Uruguay, Hua vad spännande det blev på slutet. Måste hissa Uruguay, jäkligt bra kämpat i det här VM´et.

Ja det var den här dagen och nu sitter jag här och känner mig rätt utvilad. Ställningen? Färgskrapning? Nej, jag kom inte upp på väggen idag heller. Men imorgon, då jäklar ska det skrapas.:)

//Kröpen

Semesterbloggen Dag 1.

Ja gå var det äntligen dax för semester Skönt! Bara två veckor, men jag vill spara lite dagar till den plågsamma vinterperioden. Bra att ha liksom.:) Eftersom jag var sjuk förra veckan och låg deprimerande efter med gräsklippningen så fick det bli det första jag högg tag i ottan. Ja vid halv nio närmare bestämt. Hann klart halva gräsmattan då det var dax för Amanda att dra i väg och träna för Karin. Helen hade kokat kaffe så det blev fika på läktaren medans vi tittade på döttrarna. Lite vattning och annat pyssel hanns oxå med på klubben.

Väl hemma blev det gräsklippning omgång 2 i nedre delen av trägårn. Varning för höööögt gräs men det blev väl hyfsat resultat men behöver nog klippas igen iom tre dar.:( Lunch spagetti och köttfärssås med A och F som sen drog ner på stranden med farbror Rolf. Svinkallt visade det sig och de var nästan genast hemma. Sov lite på em för att inte vara halvdöd på fotbollen. Färgskrapningen fick bero idag. Kanske i morgon.:)

Ja fotbollen ja. Underbart! Carina fick frågan på jobbet om hon ville gå på fotboll och snäll som hon är fixade hon en biljett åt mig till dagens toppmöte i superettan GIF-Sundsvall-Norrköping. Jag drog i väg någon gång vid halv sex tiden. Visst var jag förväntansfull men matchen blev ännu bättre och mer spännande än jag hoppades på. Tror inte jag andades på 90 minuter. Spontan, offensiv, svängig fotboll. Där först Norrköping tog ledningen och Sundsval sen kunde kvittera och matchen slutade 1-1 som faktiskt innebar serieledning för Giffarna. Toppen!

Kom hem vid 21.30 och har sen fikat med tjejerna och gått ut med hunden. Nu är jag ensam uppe. Det är väl oxå semester att kunna gå och lägga sig när det faller på. Natti.:)

//Kröpen

Extra nattbuss på linje 29 från gatufesten.

Huvudnyheter från Nordanstigs kommun‏
Extra nattbuss på linje 29 från gatufesten i Sundsvall den 9 och 10 juli

http://www.nordanstig.se/5.1f3595751297ece4410800066.html

Ett jättebra initiativ. Suveränt för ungdomarna. Med önskemål att ytterligare utöka turerna längs linje 29 på kvällstid .

RSS 2.0