Div 4 pingis på Gnarpsviljan idag.

Det regnar. Vill du ha något att göra? Du kan åka på Gnarpsviljan och titta på div 4 pingis idag. Vi kör igång klockan 10.00, Du kan köpa kaffe, korv och mackor. Välkommen!:)

Lite oväntade men ändå inspirerande

Lite oväntade men ändå inspirerande valresultat i Nordanstig. Blir spännande att se vad vi kan komma fram till.
 
Vi (Socialdemokraterna) gick riktigt bra tycker jag. Folkpartiets resultat hade jag räknat med. M inte konstigt med två listor och utan min alldeles utmärkte granne Ove. V har fått ihop ett bra lag. Mp trodde jag lite mer på. C var nog genomskådade den här gången. Kd överaskade negativt. SD två mandat var nog väntat. Tror att en stor del av deras framgångar på riksnivå beror på att man äntligen förstått att fördela flyktingarna i kommuner över hela landet. I det här läget skrämmer det nog många, men jag tror att det här kommer att bli ett lyckat recept i långa loppet då det är lättare integrera små grupper i fler kommuner, där de lättar kan etablera sociala kontakter med kommunbefolkningen. Så redan om fyra år kan nog flyktingarna i många kommuner komma att ses mer som en tillgång än en belastning. Bakom varje flykting och invandrare finns en unik individ som förtjänar att bli sedd som den han eller hon är. Glöm aldrig det.

Godnatt Folket. Och till alla Sossar. Vi gjorde en himla bra valrörelse tycker jag. Läget var ju inte direkt bra, att utmana en regering som nyss tagit landet igenom en ekonomisk kris. Ska vi kunna slå dom nästa val krävs nya friska ideer. Och det ordnar vi. Arbetet börjar imorgon.:)

I morgon jäklar Gnarp.:)

I morgon går vi och röstar hela bunten och visar att Gnarp är kommunens mest engagerade valdistrikt. Huvudsaken är att ni röstar och kryssa gärna en Gnarpspolitiker.:)
Så här såg det ut förra gången. (2006) http://www.val.se/val/val2006/slutlig/K/kommun/21/32/delar.htmlVal på söndag.

Funderar du på att strunta i att gå rösta på söndag. Här kan du få lite brännsle till att gå och göra det. Annars kan du lyssna på det här innan. Vad tycker du är fel i samhället ? Vad vill du ändra på ? Din röst gör skillnad. Vi ses på söndag.:)
Dikt av Charles Bukowski.

En kille läste den här dikten på radio igår. Helt underbar.:)

Charles Bukowski:

VÄNLIGT RÅD TILL MÅNGEN UNG MAN

Res till Tibet. Ta en ridtur på kamel.
Läs bibeln.
Färga skorna blå.
Låt skägget växa.
Res jorden runt i en papperskanot.
Prenumerera på ”Saturday Evening Post”.
Tugga enbart på munnens vänstra sida.
Gift dig med en enbent kvinna och raka dig med kniv.
Och skär in ditt namn i hennes arm.
Borsta tänderna med bensin.
Sov hela dagarna och klättra i träd på nätterna.
Bli munk och drick hembränt med öl.
Dansa magdans framför skära ljus.
Ta livet av din hund.
Kandidera till borgmästare.
Bo i en tunna.
Spräck skallen med en hacka.
Plantera tulpaner när det regnar.
Men skriv ingen poesi.

Konsert på Kultur Stjärnan 24 september

Den 24 september klockan 19.00 är det dax för konsert på Kultur Stjärnan

Band:
Pyracanth - Falun
Avd 5 - Östersund
Prostata - Östersund
och ett hemligt band

Välkommen!

 

 

 


Nytt lagfoto på NIF/GNARPS fotbollsgängÖvre raden frv. Joel Hiltunen, Andreas Fernström , Per-Erik Berglin, Niklas Åhlund Coach, Mikael Sundberg, Emil Jonsson, Mats Melin, Jonas Kovacs,  Henrik Eriksson, Jakob Hiltunen,  Ingemar Engström, Alfred Jonsson , Simon Gröning, Nedre raden frv.Per-Erik Berglin, Patrik Nordström, David Sundin, Christoffer Jonsson, Johan Engström, Konrad Gyllenkraft.

Matchen då?

Svängig match som Mats Melin kunde avgöra på nick i andra. Andreas Fernström gjorde hela tre mål. Grattis! Men Hassela slet, höll spelet uppe och pressade Fjärn/Gnarp in i det sista.

Norrfjärn/Gnarp-Hassela IF 4-3(2-2)
Målen Norfjärn/Gnarp Andreas Fernström 3, Mats Melin


Gnarpsrundan nu på lördag.

På lördag är det dax för Gnarpsrundan. Hoppas vi får kanonväder. Men ta med ombyte och nått till livs på vägen. Har ordnat med en kontroll på NIF-Gården där du ev kan byta om, köpa dricka,korv och kaffe. Här kommer annonsen en gång till. Hjärtligt Välkomna!RSS 2.0