Mopperally idag

Moppebanan är lagd, nu väntar vi bara på värmen. Vi ses vid 10.00 på planen för gamla hockeyrinken. Infart från södra vägen. Banan är inte fullt tre mil i varierande terräng. Start: 11.00
Välkommen!


Tjugan

Jag har funderat kring det här med mobilsamåkning. Det är en jättebra grej som är på väg att införas. Man skulle kunna förenkla den ytterligare och göra en användarvänligare variant. Då kom jag på Tjugan. Den går ut på att du tar en reflexväst och textar 20 på den med en svart penna. Sen går du och ställer dig vid vägen eller vid en busshållplats. Då kan varje bilist som vill plocka upp dig och ge dig lift se att du använder Tjugan. Vad betalar du för skjutsen då? Just det 20 kronor. Det enda vi behöver göra är att sprida informationen och göra Tjugan känd. Sen är det bara att åka kollektivt dygnet runt. Bra va. :)
 
Kröpen

Årsmöte GMV

Gnarps Mopedveteraner hälsar dig välkommen till årsmöte den 16 juni klockan 19.00
Vi träffas på logen hemma hos Engströms i Ås.

Väl mött! Styrelsen GMV

Ersmässfirande

På måndag 18 maj firar vi, enligt god Gnarpstradition, Ersmäss på Bersberget med start kl 20.00. Ljuvlig körsång och vårtal vid brasan. Varmkorv, lotter och kaffe på hembygdsgården. Välkomna!

Skylt- och informationspott

 I går kväll fick vi igenom vår motion om en skylt- informationspott. Vi hoppas att den ska komma vägföreningar och intresseföreningar i kommunen till del. Är du med i eller känner någon som är med i en vägförening,  hjälp till att sprida den här möjligheten att uppdatera skyltbeståndet som i första hand gäller under 2015. Det kan också vara skyltar som visar vägen till er badplats eller annat. 
 
1. Verksamheten föreslår att fullmäktige beslutar bevilja motionen genom att kommunstyrelsen får uppdraget att förslagsvis avsätta en del av kommunstyrelsens förfogandemedel till en skyltpott under 2015 där vägföreningar m.fl. kan ansöka om skyltbidrag.

Kröpen
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0