Gott Nytt År!

Framtiden tillhör starka nätverk och i Gnarp har vi det bästa av dom alla. Gott Nytt År på Er!
 
//Kröpen
 
 
 
 
 
 

Pimpelpremiär


God Jul


En riktigt God Jul tillönskas er alla
från fam. Engström 
 
 
 
 
 

Gnarps bössa

 Stöd Musikhjälpen. Skänk en slant i Gnarps bössa. :)
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/gnarp?sent=success

Gnarpsbygdens Väls Donationsfond

Donationsfondens syfte är att med ekonomiska medel främja utvecklingen i Gnarp. Målet är att effekten av fondens medel skall komma så många enskilda och sammanslutningar som möjligt till del. Alla enskilda, föreningar, företag m.fl. kan söka bidrag ur fondens medel under förutsättning att det främjar Gnarpsbygden.

Fonden uppbyggd som en ideell förening som är partipolitisk och religiöst obunden och är öppen för alla som känner ett engagemang för bygden. Medlemsavgiften i föreningen är 50 kronor.

Betalning av medlemsavgift och insättning av fondmedel görs på bankgironummer 241–7079 märk med "ditt namn" "medlemsavg". alt. "donation". För dig som vill veta mer om föreningens stadgar, fonden och dess sökkriterier är välkommen att kontakta oss i styrelsen.

Fondens stadgar

Styrelse

Ove Wallberg ordförande, ove.wallberg@tyfonmail.se

Karl-Erik Nordlund sekreterare, ke.nordlund@tyfonmail.se

Anders Engström kassör, ajengstrom@hotmail.com

Erik Larsson ledamot, mopar900@hotmail.com

Jörgen Åslin, jorgen_aslin@tyfonmail.se Representant från Allas Gnarp

 

 

 

 


Utbredning av bebyggelse.

 
Titta på det här eländet, så förstår ni varför man inte kan leta nya boende miljöer, och nya boende miljöer i all oändlighet. Det är kostsamma att återställa och återanvända de gamla förbrukade miljöerna men konsekvensen blir istället att vi förbrukar all natur och det djurliv och växtlighet som finns där. Här fortsätter de att bygga nytt på jordbruksmark och hamnar längre och längr ut från stadskärnan.

Leif Årets förbättrare 2014

Under hösten har Gnarpsbor och Gnarpsvänner haft chansen att nominera kandidater till utmärkelsen Årets förbättrare i Gnarpsbygden. Det var också den nybildade fonden "Gnarpsbygdens Väls Donationsfonds" första utdelning. Sju personer nominerades och fondstyrelsen träffades 17 oktober för att utse en vinnare. 

Från prisutdelningen på Allas Gnarps julskyltning
 
Styrelsen fokuserade på prestation, resultat och i vinnarens fall, att aldrig släppa taget om sina drömmar. Vinnaren hade redan 1998 en dröm om en restaurang på Klasudden. En dröm som han fortsatt kämpa för sen dess. Det har varit uppför- och nedförsbackar, men under det här året har projektet gått från en klar vision till något konkret och nu står en nästintill färdig restaurang ute på Klasudden. När restaurangen, servicehuset och de andra delarna står färdig kommer det att resultera i en trevlig mötesplats för människor och en viktig servicepunkt för besöksnäringen i kommunen.
 
 
Årets föbättrare i Gnarpsbygden 2014 Leif Berglin
 
Priset som Årets förbättrare i Gnarpsbygden 2014 går till Leif Berglin Gnarp för hans idoga arbete för att placera en restaurang på Klasudden.
Motiveringen lyder: " Genom uppvisad uthållighet, driven av en klar vision har drömmen om en restaurang på Klasudden börjat förverkligas. Ett föredömligt exempel på entreprenörskap och idealism i samverkan"
 
Priset var diplom, blommor och ett presentkort hos en lokal näringsidkare.
 
Länk till Klasuddeprojektets hemsida. Tryck här..
 
 
 
 //Kröpen

RSS 2.0