Inventering barn och unga

Vill vidarebefordra ett meddelande till föreningar och organisationer från vår ungdomssamordnare Patrik Thorsson. Jag sitter som representant från OL-nämnden i en grupp som heter Sektorövergripande Barn- och ungdomspolitik. Som kort går ut på att jobba tillsammans och ta ett gemensamt grepp om ungdomsfrågorna. Politik, administration, skola, socialtjänst, föreningar, civilsamhälle etc.
Just nu pågår en inventering av aktiviteter som ordnas för barn och unga i kommunen. Läs Patriks brev här nere. Behöver ni en inventeringsblanketten. Kontakta Patrik på mail eller skriv ett meddelande så kan jag fixa det här hemma. Om allt fungerar ska er förening ha fått eller kommer att få materialet men kan inte låta bli att trumma lite för det så att så många aktiviteter som möjligt kommer in.:)

Hej!

Just nu håller vi på med en inventering av insatser som görs för att förändra ungdomar situation i Nordanstig. Syftet är att skapa en bild av vad vi gör, och kanske än viktigare vad vi inte gör, så att vi kan bli ändå bättre på att stötta viktiga aktiviteter och fylla de luckor som finns idag.

Vi är intresserade av tillfälliga aktiviteter som utförts i Nordanstigs kommun sedan hösten 2010 och fram till idag, och som på något sätt syftar till att förändra ungdomars situation. Det behöver inte vara en aktivitet i kommunens egen regi, utan kan lika gärna ligga inom föreningslivet eller näringslivet.

Det här är alltså din chans att visa upp de initiativ som ni har tagit i er organisation, så att vi kan skapa bättre förutsättningar för just den verksamheten. Ingen insats är för liten, och om ni har eller har haft flera aktiviteter på gång så vill vi gärna veta om dem allihop.

Så, hur ska du bära dig åt för att få med den aktivitet som din organisation genomfört i inventeringen? Fyll bara i den bifogade inventeringsblanketten och skicka den till kommunens ungdomssamordnare på patrik.thorson@nordanstig.se!

Hälsningar Patrik Thorson
Ungdomssamordnare
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0