Inventering av aktiviteter riktade till barn och unga.

 
 
Hej föreningar, organisationer mm. Just nu pågår en inventering av aktiviteter riktade till barn och unga. 2013 genoförs LUPPen igen där ungdomarna får svara på hur de har det. Jag bifogar brevet från ungdomssamordnaren Patrik Thorson. Bifogar en figur som beskriver aktiviteterna. Lite Kurt Olsson faktiskt.:)

Hej!
Just nu håller vi på med en inventering av insatser som görs för att förändra ungdomar situation i Nordanstig. Syftet är att skapa en bild av vad vi gör, och kanske än viktigare vad vi inte gör, så att vi kan bli ändå bättre på att stötta viktiga aktiviteter och fylla de luckor som finns idag.

Vi är intresserade av tillfälliga aktiviteter som utförts i Nordanstigs kommun sedan hösten 2010 och fram till idag, och som på något sätt syftar till att förändra ungdomars situation. Det behöver inte vara en aktivitet i kommunens egen regi, utan kan lika gärna ligga inom föreningslivet eller näringslivet.

Det här är alltså din chans att visa upp de initiativ som ni har tagit i er organisation, så att vi kan skapa bättre förutsättningar för just den verksamheten. Ingen insats är för liten, och om ni har eller har haft flera aktiviteter på gång så vill vi gärna veta om dem allihop.

Så, hur ska du bära dig åt för att få med den aktivitet som din organisation genomfört i inventeringen? Fyll bara i den bifogade inventeringsblanketten och skicka den till kommunens ungdomssamordnare på patrik.thorson@nordanstig.se!

Hälsningar Patrik Thorson
Ungdomssamordnare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0