Trött men lycklig.

Då var den här helgen över. Visst, det har väl inte varit så mycket att hurra för den senaste tiden. Tankarna har i stort gått ut på att fundera på framtida jobb och försörjning för egen del, och eventuell möjlighet till ersättnings industri ute vid Tjärnvik. Men där är vi inte på långa vägar än. Det är i dagsläget inte säkert vem som tar över anläggningen fortsättningsvis Men har ni idéer och behöver ytor, tveka inte att kontakta ägarna, det ställer de sig positiv till.

Men det finns positiva saker också. Som i helgen. Gnarspnet på Kulturstjärnan, Division tre pingis idag söndag på Gnarpsviljan. När vi plockade ihop kom fotbollstjejer först från Bergsjö och sen Strömsbruk och tränade. IFK Gnarps A-lag tränade i pärkällarn och IFK hade möte i Gnarpsviljans Cafeteria. Det sjuder av aktiviteter i Gnarp.

Vårt pingissammandrag flöt på bra och grabbarna vann matchen mot Kometen från Bollnäs. Med lite tur återfinns vi i trean även nästa år. Jag vill passa på att tacka de 8 bordsdomare och sekretariat personalen som jobbade hela dagen, överdomare Hans Ångman inte att förglömma. Alla gjorde ett superinsats och det känns i min kroppen  just nu.

Nu laddar vi om och nästa evenemang som jag ser fram emot är SWAPEN på Gnarpsviljan 25/2. Samma dag körs det ckså rally i Gnarp arrangör SMK Hälsinge. Så hem och leta genom gömmorna, boka ett bord så ses vi i slutet av februari.:) Se annons nedan.

//Kröpen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0