Ny Facebookgrupp.

Socialdemokraterna Nordanstig har fått en egen grupp på Facebook. Där kan du få information om aktiviteter och evenemang, diskutera politik mm. Det finns en väg framåt för vår kommun. Tillsammans ska vi forma den.  Välkommen! vem du än är, vad du än är.:)
Länk till gruppen: http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=mf&gid=346010894604

Kommentarer
Postat av: Sven Norman

Tyvärr är nog det här ingen väg framåt för Nordanstig. Vi behöver inte folk med partibeteckning efter namnet. I stället behövs ordet "kompetens" efter alla namn. Bort med partivalen till kommunen, låt oss i stället välja personer! Nuvarande system är fördande för en kommun som vår.

2010-03-08 @ 22:36:22
Postat av: Kröpen

Ska jag vara ärlig tror jag att den optimala lösningen för Nordanstigsområdet skulle vara 30-40 namn på en lista och personval till en nämnd. Nu är ju jag en Socialliberal kille som arbetar från den Socialdemokratiska plattformen. Appropå Facebookgruppen. Jag har diskuterat olika webblösningar med lite partifolk lokalt och jag tänkte att vi provar och göra en sida på en av de nya sociala medierna. För att försöka möta människor där de håller till och där det är enkelt att hålla kontakten. Hoppas det faller väl ut.:)

Kröpen

2010-03-09 @ 16:18:27
Postat av: Sven Norman

Bra Kröpen! Du är inne på rätt spår. Exakt detta har jag pläderat för de senaste 20 åren. Låt oss få en lista på c:a 50 personer med presentationer av deras kvalifikationer (bör givetvis vara skiftande kompetens, t ex ekonomi, marknadsföring, juridik, sociala området, arbetsmarknad o s v.) Varje väljare kryssar för t ex tio namn och de som sedan fått mest röster kommer med. Vi väljer dessutom bara en kommunstyrelse och avskaffar kommunfullmäktige. Då går alla beslut också mycket snabbare och det blir färre att arvodera. Borde vi inte kunna jobba för detta?

2010-03-09 @ 23:10:05
Postat av: Kröpen

Endera jobbar vi oss dit av egen kraft eller oxå får tiden göra jobbet. Dvs det smärtsamma alternativet.

2010-03-10 @ 19:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0