Semestrbloggen Dag 7.

Dag 7. Sovmorgon. Amanda uppdrag jordgubbar. Tog det lugn käkade frukost. Tog cykeln ner och handlade. Åt jordgubbar och mjölk. Hängde på Rolf och badade i Åstjärn. Perfekt vatten. Rätt många var där och de förstår vi.

För sen liftade Fanny och jag ner till havet med Rolf. Tog cyklarna till skäret, provade badvattnet. Iskallt, det fick bli lite fiske istället och en roddtur. Fast fasen vad det är svårt att hitta mask vid havet. Vi  rodde till Talleskär. Som matsäck hade vi med en liter jordgubbar. Fanny rodde på hemvägen. Var jätteduktig det är ändå en nästan sex meter lång båt. Ett årdopp och hon har åkt ur roddsätet.

Sedan bort till Café Skäret där mamma jobbade. Lite glass och kaffe piggade upp. Till min stora glädje stod MP där rättuppochner. Snacka om överraskning Har inte träffat honom live på flera år. Superkul!
Cyklade tillbaka till Kröpan. Tiggde potatis och hemrullade köttbullar av pappa, plockade ihop lite ved och beställde hemtransport av Rolf.

Väl hemma så var hela Flintstones återigen samlad och vi drack kaffe, fikade och småpratade. Gick en promenix med Carina och gjorde lite jobb på väggen. Bla så åkte radarn fram då det var ett getingbo i väggen.

Summasumarum en bra dag.:)

Kommentarer
Postat av: Nizze

Tur du har väggen så du får lite omväxling från hästarna :)

2010-07-15 @ 14:33:36
URL: http://nizze.gnarsp.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0