Semesterbloggen Dag 3.

Onsdag.
Blev väckt av Carina klockan 06.30 som konstaterat att ena kaninen var borta och buren stod öppen. Yrvaken med jeans på halva arselet och bar överkropp tog jag upp jakten i trädgårn. Carina lyckades få ögonen på darlingen och med instruktioner från fönstret lyckades jag knipa kaninpalten innan Fanny vaknade och en eventuell katastrof vore ett faktum. Ragnar satt och slickade sig om munnen när jag gick förbi med kaninen. Stod väl högst upp på hans matsedel kan jag tänka.

A-K dök upp  och började sko stallgänget. Och jag faktiskt. Rätt upp på byggställningen, och lyckades stanna där och skrapa fram till klockan 10. Alltid en början.:)

Farbror Rolf dök upp och övertalade Fanny och mig att följa med till Åstjärn. Vilket inte var speciellt svårt i värmen. Helt OK, varmt vatten. Vi badade alla tre så nu är premiären avklarad. Hem och åt. Spagetti och köttfärssås och sen ner på Alderskär för ytterligare stugvård.

Vid 15.30 for vi hem och bytte om för att åka till Sundsvall där vi skulle möta upp Carina vid jobbet klockan 17.00. Ut på Birsta för lite shopping och sen in på stadsfesten. Där blev det lite karusellåkning och lite diggande av Lisa Nilsson på stora scenen. Folkligt, festligt och gratis inträde, kul. Sen mötte vi upp med Amanda och hennes kompis. Skjutsade hem henne till Söråker. Och vidare hem. Det återstår bara att önska alla godnatt och drömma sött om färgskrapning.

Jo, Spanien slog Tyskland. Hade inte väntat mig det, men kul. Ser fram emot finalen.:)

//Kröpen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0