Dax för jobb igen. Och en liten aktivitet.:)

Första arbetsdagen. Vaknade 4.17 och då fanns inte så mycket tid kvar att sova på så det var lika bra att masa sig upp. Tjärnvik då? Jo det stod kvar. Dom verkade ha jobbat på som sjutton i sommar. Massor att prata om efter semestern. Kul att fika tillsammans igen.

Apropå cykel. Funderade på att försöka ordna en höstrunda på cykel här hemma i Gnarp den 4 september. Om det nu inte är något annat den helgen förstås Bara en  enkel motionsrunda där man kan ta med sig fika och inte jäkta. Sträckan jag tänkt mig (Böle-Skesta-Årskogen-Fågelharn-Norrfjärn-Sörfjärn-Böle 37 kilometer )  mätte jag och Kenneth upp i våras då vi körde byaspan. Kanske med två startalternativ. Böle på vägen före Paintball Ladan och Norrfjär NIF-gårn. Jag ska prata med motionssektionen i Norrfjärn och höra om dom hakar på. Kanske oxå någon Gnarpsförening tycker det låter kul. Brollan cyklade sträckan för några dagar sen och gillade den. Folk jag smidd lite planer med är han och några till cykelryttare.:)

Tycker du att det låter kul och vill vara med och arrangera hör av dig till mig på mailen ajengstrom@hotmail.com eller skriv en rad här. Överhuvudtaget tycker jag att vi skulle ta upp lite korpaktiviteter igen. Några större lagidrotter räcker inte befolkningen till för, men små hål igång aktiviteter och kanske lite lag pingis vore lagom för oss. Tänk vad kul att bara ta sig till Åsvallen för att grilla korv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0