Sundsvall. Sveriges bästa friluftskommun.

Sundsvall utsedd till Sveriges bästa friluftskommun. Nordanstig hamnar i a f bland de tvåhundra bästa på 190 onde plats. Hudiksvall på blygsamma 186. Återigen förtydligas att alla satsningar som görs för att förbättra kommunikationerna mellan Nordanstig och Sundsvall är mycket betydelsefulla. Se länk.
http://outsideonline.se/2010/02/26/bor-du-i-ratt-kommun/

Kommentarer
Postat av: Sven Norman

Jag ser det mera som att vi har en kommun som inte tar till vara på den utvecklingspotential som kommunledningen för några år sedan påstod vara Nordanstigs största utvecklingspotential - nämligen naturen och kulturen. Jag håller med om uppfattningen, men i praktisk handling har intet gjorts. Att bli 190 är inte alls hedrande. Dessutom är vi också sämst i länet. Men det blir kanske bättre nu när vi har förbjudit vargen att komma hit?

2010-02-28 @ 23:55:24
Postat av: Kröpen

Ja det räcker inte att berätta vad man vill och ska göra. Utan vad som görs. Kommunens arbete just nu är på tok för mycket propaganda och alldeles för lite handling. Försök bygg från grunden i samförstånd istället för märkliga utspel som flyger in genom ena örat och ut genom det andra på medborgarna. Och det är jobbigt för oss kommuninnevånare också då det hela tiden skrivs ut checkar som kommunen inte kan lösa in. De enda de lura är sig själva. Vi ute i kommunen är alldeles för luttrade vid det här laget. Ett exempel. Vore det inte för Hasse Persson och de Gula Hjälmarna har det varit i princip tomt på visionsdagarna. Men den risken och sanningen skulle de själv orka bära.

2010-03-01 @ 05:06:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0