Jag är ett proffs på vinter och ett vrak på sommar.

Jag gillar inte vintern, och gillar inte kylan och jag längtar hela tiden efter sommaren. Men jag mår bra, skitbra.

Så kommer våren. Då börjar projekten att töa fram. Från början blir de inte så många och jag sorterar lätt upp dem och de prioriteras in på en lista i huvudet och allt känns logiskt. Sen brakar det lös. Dagarna blir tre gånger så långa och det blir bara varmare. Projekten ökar i kvadrat och blandas dessutom ihop med sånt jag har lust att göra. Organisationen bryter ihop. Jag får slagsida.

Trots att jag lovat mig själv, att göra det viktigaste jag satt mig för att göra på huset ex,  greja vindskivor, snickra på bron och massa annat pyssel. Inte laga cyklar, inte anlägga trädgårdsland, inte pyssla med maskodlingen(komposten), inte engagera mig i saker som jag hart när kan påverka. Försöka cykla så mycket som möjligt, hjälpa tjejerna, fortsätta i stallet, umgås med kompisar, tänka på nästa pingissäsong, samt hinna läsa lite gran. Hjäpa pappa och Rolf med bryggor nere vid havet, gärna komma ut och fiska strömming med pappa oxå. Blogga lite mm, kanske hugga lite ved. Dagarna har börjat när jag kliver upp och fortsätter när jag går och lägger mig. Oooooch!!!! vad jag hatar Snigel. När gräsklippningen startar är haveriet ett faktum och jag plockar in lite rabarber och ber Carina göra rabarberkräm. Sen sitter jag inne hela sommaren och rör i krämen medans huset försvinner in i djungeln.

Lägg till att jag  dessutom måste jobba. Jag kommer och tänka på Pölsa i Smala Sussi när han vän frågade om han jobbade.
-Jobba nä fan, det hinner jag inte

Men det är konstigt när hösten börjar smyga runt knutarna och eliminerar antalet alternativ då brukar det bli en jäkla fart och då börjar jag längta efter sommar igen:)

Kommentarer
Postat av: Nizze

Jag brukar utgå från noll och allt utöver det är plus. På sommaren utgår jag från -1 så om det blir noll gjort så är det ändå mer än -1!

2009-05-09 @ 20:29:55
URL: http://nizze.gnarsp.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0