ST skriver om kommunens visionsarbete.

ST skriver om kommunens visionsarbete.
http://st.nu/start/nordanstig/1.1284168

Anders Nordén säger bla.
- "Det är oerhört viktigt att det finns visioner, att vi skapar en anda i kommunen, en tro på framtiden. Vi måste bli attraktivare och visionen ska vara en ledstjärna.
I visionsförslaget står att kommunen behöver arbeta aktivt för att bland annat "skapa attraktiva boendemiljöer, förenkla samverkan som främjar kreativitet och entreprenörskap och möjliggöra skapande av forum och mötesplatser för ett rikt kultur- och föreningsliv".


Attraktiva boendemiljöer kan skapas här i Gnarp. Utifrån tex tillgången på fritidsanläggningar. Boende utifrån närhet till ridhuset och Gnarpsviljan kan man titta på. Bra om inte större vägar behöver korsas. Möjlighet att ha häst eller odla är en konkurens fördel. Kanske skulle bergslägena och områdena norr om Gnarp utredas för framtida boende. På Öran är det planerat för tomter men då kommer både järnväg och E4 i att behöva passeras i framtiden. Det är inte bara det kustnära som lockar folk. Mötesplatserna är viktiga, för alla är individer i botten och behöver trivas. Idrott, kultur och kustcaféerna har stor betydelse för ett bra socialt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0