En uppdatering och brevlådan.

Tjing.

Detta har hänt sen sist. Jag har donat med wikin. Det är jättkul speciellt nu när Eskil fått igång bildfuntionen. Måste säga att möjligheten med den är obegränsad. Behöver du en hemsida till någon typ av organisation kan du lika gärna bygga den i Gnarp.org wikin och peka dit. Visst finns risken att någon ändrar men det är bara att hålla lite koll. Och det är oslagbart lättuppdaterat.

I söndags tävlade Amanda på Sunsvalls fältridklubb och äntligen fick hon och Milina till det. Det blev en tredje plats i den första klassen. Alla var glada.:) I andra gick det sisådär, vi var väldigt nöjd men inte domaren och så kan de bli ibland i bedömningssporter. Nya tävlingar väntar,  imorgon rider Fanny i Jättendal.

Här hemma spikar jag på nya bron. Men det går lite trögt att tänka med girningar och sånt. Murstocken har jag oxå hållit på att putsa. Vi har anmärkning på det i besiktningsprotokollet så det måste åtgärdas. Min snälle arbetskompis Pär har gett mig en snabbkurs så nu flyter det på riktigt bra. Men det var svårt att få skiten att fastna i början.:)

Sen Gnarsp.com åter (Äntligen) kommit igång med sitt forum har jag gjort lite ändringar på mitt eget. Det är nu lite mer personligt. Jag har lagt till en kategori som heter Brevlådan (längst ner) där du kan lämna hälsningar, medelanden, lite nyheter mm till mig och mina bekanta och så klart alla andra med.:) Du behöver inte vara medlem du skriver ett namn eller nick och slår en kod, sen är det bara att skriva. Välkommen! När det gäller Gnarps kommunikationen kommer jag att använda Gnarsp.coms forum ex föreningar och klubbinfo.


www.gnarpcounty.egetforum.seKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0