Gemutredningen är klar. Stackmyre inventeringen startar.


Gemutredningen. Som jag för övrigt tog över efter Staffan och Bengt är slutförd. Ett tag trodde jag att jag kommit lösningen på spåren. Men det visade sig att det var fel. Det har helt enkelt inte gått och fastställa "vem som köper alla gem och vart  dom tar vägen" 
Eftersom mina uppdragsgivare var mycket tillfreds med resultatet har jag nu blivit tillfrågad att hålla i myrstacks inventeringen. Uppdraget är enkelt. Alla myrstackar i Norrland ska räknas och märkas ut med GPS punkter. En karta ska upprättas över var och en av stackarna. Alla vägar från ytnivå till en meters djup skall finnas med. Och sist men inte minst, varje myra skall myrbokföras. Man misstänker även att det finns ett tal på hur många myror som bor och verkar i Norrlans myrstackar. Men jag är inte så säker. I morgon startar jag arbetet med att besöka stack BC451111567 efter Brattåsvägen. Flyter jobbet på bra hinner jag kanske rita in vägarna +- 1 cm och intervjua 100 myror om deras kostvanor. Arbetet kommer och ta lite tid men jag räknar med att vara klar lagom till snön lägger sig hösten 2020.
Nej nu hinner jag inte skriva mer måste gå igenom intervju materialet . Det ligger i postlådan, för jag har glömt och hämta posten idag oxå.

Godnatt Anders.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0