Dubbelmoral och sånt

Ja än en gång har en sk."vuxen"visat vad han går för.En jävla dubbelmoral alltihop.Försörjer sig i "ren idrott" på dagtid och knarkar skallen av sig på kvällstid.Trenden och tonen innom barnuppfostran de senaste åren varit.Att du ska lyssna på mig som är vuxen.Ordet vuxen slås i den yngre ifrågasättande generationen som en blöt lovikavante rakt i ansiktet.Unga människor ska lära sig att inte ifrågasätta vad den "vuxne" säger.Lyckas man plantera in det här beteéndet hos de unga fövandlas de till potensiella offer för äldre människors dubbelnatur och dubbelmoral.Nej försök bara vara en hyfsat bra förebild och hymla inte med fel och brister,en jämnlåg moral och en lagom ton.Då blir det inte heller så att kicken finns i själva synden i det ögonblick när människan ramlar ur de stramt satta moraliska ramarna.

  

Jo en sak till.Om du känner att nån drog håller på att ta kontrollen över dit liv(vilken det än må vara)Prata genast om det med några av dina vänner då är ni ju iallafall några mot drogen.Vänta inte tills drogen är den en vän du har kvar.Det här kan vara svårt om ens bästa vänner är kompisar med drogen också.Men hur som helst, i slutänden är det ju bara du och drogen kvar ändå och ju tidigare du delger nån problemet desto bättre.


Kommentarer
Postat av: Carin Neijnes

Hej ! Hittade din adress genom gnarp.org . Den 1:a sept vilken tid hade ni tänkt er då??? Jujitsun har träning 18-19.30 jag får flytta på den om det behövs...
Hör av dig till mig snarast!!!

2006-08-27 @ 23:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0