Besök ett fornminne härhemma.:)

Tråkigt? Jag måste ge ett litet tips.:) Gå in på Riksantikvarieämbetets hemsida och gör ett fornsök på Gnarp. Bege er dit och titta om ni hittar något. Du ser var det är beläget på kartan och till varje fornminne finns en enkel beskrivning i pdf fil.
Här är länken till startsidan. http://www.raa.se/cms/fornsok/start.html

Annars är det väl mellandagar vad det gäller semestern och det är nog vädret en bidragande orsak till. Tillbringade lite tid i gårmorse i cykelverkstan där jag försöker bygga en fixie. En fixie är bara en vanlig cykel med fast nav så att tramporna snurrar hela tiden som på en trehjuling ungefär. När man bromsar mottrycker du med pedalerna för att minska farten. Att fixera ett drev vid navet har dock visat sig svårare än väntat då motkraften är stor. Ja ja i värsta fall får jag köpa ett nav. Men det är liksom ingen sport, Kanske kan min polare Erik svetsa ihop paketet. Men problemet är att allt är i olika material. Hmmm??

Tjejerna och jag var ner och hämtade ponnyerna i Kröpan. Amanda har börjat rida igång Milina och då är det enklare att ha henne här hemma oxå kommer hovis på fredag. Ikväll är det hoppträning för Fanny. Hoppas att Twinkie sköter sina kort.
Byggprojekten ligger på is. En orsak är bristfällig inspiration, orsakat av bla bristen på medel.:)

Jag avslutade gårdagen med att köra en idiotrunda på cykel runt hästfarmen. Kanske skulle jag sluta att pressa på med tanke på Michael Jacksons hastiga frånfälle, Jag börjar ju liksom komma upp i ålder jag oxå. Men det är nog farligare att låta bli skulle jag tro.

Funderar nu på att cykla och köpa jordgubbar. Berätta gärna om ni besökte nått fornminne och hur det gick.

Over and out/Kröpen

Kommentarer
Postat av: kulturella

tord gränz svetsar det mesta, även jutgärn

2009-07-08 @ 11:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0