Nordanstigs Föreningsråds årsmöte.

Nordanstigs Föreningsråds höll sitt första årsmöte 27/5 på kapellet i Grängsjö. Till rådets ordförande valdes Jens Bergqvist Jättendal.

Styrelse vald vid årsmötet.

Helena Hassel Gnarp
Camilla Karlsson Gnarp
Sven Norman Jättendal
Jens Bergqvist Jättendal Ordf
Anna-Lena Aurosell Berglund Harmånger
Annelie Åkerlund Strömsbruk
Lennart Holmsten Bergsjö
Carina Olsson Bergsjö
Mikael Gradin Hassela
Marie Westin Hassela
Anneli Persson Bäck Ilsbo
Joakim Palm Ilsbo
Ulrik Collin Bergsjö Nordanstigs företagarförenings rep
Lisa Östman Gnarp Nordanstigs företagarförenings rep

Revisorer. Inga Berglin, Yngve Nillson

Valberedning. Anders Engström Gnarp Samk, Sven Svensson Jättendal, Sören Nilsson Ilsbo, Roger Wester Harmånger, Maud Watz Hassela. Bergsjö vakant, Är du intresserad kontakta Anders 073-81 04 712.



Idrottshall

Varför inte undersöka möjligheterna att anlägga en idrottshall i något Trimakroppens hallar nu när verksamheten upphör. I Söderhamn har man en kanonfin bordtennishall i en industrilokal och vore det inte för Håsta området skulle det var ett riktigt problem med lokaler i Hudik. Värmen lär ju ändå hållas igång om man ska möjliggöra för att hyra ut verkstadsytor och idrottshallar har vi inte gott om i kommunen. Kanske även gym och simbassäng skulle få plats. Nu vet jag ju inte om lokalerna är ändamålsenliga för det men ändå.

Det är ju en kontroversiell ide från en Gnarpsbo men jag kan liksom inte hålla mig.:)

NORRHÄLSINGLANDS HÄSTRALLY 2010




Gnarp, Harmånger och Jättendals Ridklubbar samt Hassela Rid och Körklubb inbjuder till NORRHÄLSINGLANDS HÄSTRALLY 2010 i Gnarp 3-4 juli.
Följ länk till hemsidan. www.norrhalsingehastrally.se



GNARPSINITIATIVET 2012



GNARPSINITIATIVET 2012

Vi ska bli regionens cykeltätaste och mest kollektivtrafiksåkande by.

 Vi ska jobba på att vara en öppen by och berätta för människor vi träffar att vi vill dela den med andra.





 




Livsbetingelserna i kommunen.

Att dra in högstadieundervisningen i Harmånger är en dålig ide som kommer att få deprimerande konsekvenser för kommunen. Jag har träffat en hel del kommuninnevånare i helgen och jag kan bara konstatera att förtroendet för kommunen och vad den kan uträtta är under noll. Den var inte hög innan vargförbud och skolnedläggning heller kan tilläggas. Vi ska tvingas in i en zon som vi normalt inte rör oss i annat än när vi är sjuk eller måste uppsöka tandläkaren. Och vår zon har dessutom fler elever.

Den här åtgärden kommer i en tid då en friskola också är på väg att etableras i samma zon. Och statsregionerna lockar med en hel parlett med friskolor. Har inte kommunen haft anledning att skräddarsy undervisningspaketen förr så är det högst nödvändigt nu.

Hur tänker dom? Politik har alltid bestått av piskor och morötter. Det gamla verktyget piskan har idag förpassats långt in i garderoben. Det som återstår är moroten. Och ska det jobbas med moroten måste man bli attraktiv. Och det är det här 16 stycken tidigare 17 stycken kommuninnevånare inte har förstått. Tankeverksamheten måste ha lämnats kvar i garderoben tillsammans med piskan. Jag säger som Homer Simson "Alla som jag piskar överger mig"



Norrfjärn/Gnarp-Strömsbruk

på NIF-Vallen Söndag 23/5 klockan 17.00
Vi tar 20 kronor i inträde eller säljer ett lotteri.Välkommen! NIF

Besök gärna Gnarpsidrotten på adressen. www.gnarpsidrotten.blogspot.com/




Ersmäss på Berget.



Gnarps Hembygd och fornminnes förening inbjuder till  Ersmässofirande 18/5 på Bersberget kl 20.00. Sång, tal och servering. Läs om Ersmäss tryck här...





Välkommen som bloggare på Gnarpsidrottens blogg.

Välkommen som bloggare på Gnarpsidrottens blogg. Bloggen är en massblogg och hundra stycken bloggare får plats. Här kan du skriva om kommande evenemang, matcher, publicera dina bilder och berätta om dina sportupplevelser. Skicka mig ett mejl så är du snart igång. Och även fast den heter Gnarpsidrotten så är den ju självklart  öppen för hela kommunens fritidsliv. Jag tänkte idag. Vad synd att inte Nordanstigs Korpen finns kvar. Det var en bra grej. Fast vi är inte så många kommuninnevånare i den största målgruppen för Korp men ändå. Individuella idrottter skulle nog funka och jag hoppas att vi ska kunna få igång en motionsserie i bordtennis till hösten. Det var några år sen sist.:) Följ länken till sidan. http://gnarpsidrotten.blogspot.com/
Mvh Kröpen



Välkommen till Gnarpsidrotten.

Välkommen till Gnarpsidrotten. Bloggen om Föreningarna, för Föreningarna, av Föreningarna. Vill du ha ett loggin för att börja blogga. Skriv till [email protected]

Länk till bloggen. www.gnarpsidrotten.blogspot.com


Åk på Konstrundan i helgen.

Öppen Ateljé 2010
Konstrunda i Hudiksvall och Nordanstig.

Välkommen under Kristi Himmelsfärdshelgen:

Torsdag 13 maj kl. 11-17.
Fredag 14 maj kl. 11-17.

Flera ställen här hemma som du t o m kan ta cykeln till.:)

För information se länk.
http://www.hudiksvall.se/upload/Nyheter/Oppen-atelje-2010.pdf





Kom ihåg modevisningen på Viljan imorgon.



Tryck på bilden för full storlek.

Poäng i premiären för Norrfjärn/Gnarp

Det blev en poäng för Norrfjärn/Gnarp i söndagens seriepremiär mot Iggesund 2. Faktiskt ledde man med fyra minuter kvar att spela. Synd, men en poäng på bortaplan är alltid bra. Och kul att våra åldermän fortfarande har fokus på målburen.:) Nästa match, hemmamatch 9/5 klockan 17.00 mot ABK 3. Spelplan meddelas under veckan.

Välkommen till Norrfjärn/Gnarps seniorlag på Facebook. http://www.facebook.com/group.php?gid=100572833318933&v=info  

Iggesund-Norrfjärn/Gnarp 2-2 (1-1)
Målen Norrfjärn/Gnarp. Erik Sjöström, Mikael Sunberg

RSS 2.0